AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu mermi görmek

Kahve falında dolu mermi görmek

Kahve falında dolu mermi görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu mermi gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dolu mermi görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, kısmet alacağına işaret eder.

Kahve falında silahla mermi atmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Kahve falında mermiden kaçmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yerde mermi görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mermi sesi duymak akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında patlamış mermi görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir