AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca ve mermi görmek

Kahve falında tabanca ve mermi görmek

Kahve falında tabanca ve mermi görmek sebep olacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve mermi gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Kahve falında tabanca mermisi görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın mermi görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla mermi görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden mermi almak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında patlamış mermi görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında elinde mermi görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir