AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış mermi görmek

Kahve falında patlamış mermi görmek

Kahve falında patlamış mermi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, istediklerini elde edeceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında patlamış mermi gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Kahve falında patlamış mermi görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden mermi toplamak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulur.

Kahve falında mermi çekirdeği görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalettir.

Kahve falında mermi kovanı görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında mermisi bitmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Kahve falında mermi yediğini görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silaha mermi doldurmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir