AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermiden kaçmak

Kahve falında mermiden kaçmak

Kahve falında mermiden kaçmak hayattan bıkmasına neden olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mermiden kaçmak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Kahve falında mermiden kaçmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermilerden kaçmak zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Kahve falında mermi yemek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında silahla mermi görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında mermiyle vurulmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük mermi görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinden mermi almak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Kahve falında havada mermi görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir