AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde mermi görmek

Kahve falında yerde mermi görmek

Kahve falında yerde mermi görmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, yönlendireceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde mermi gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında yerde mermi görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerden mermi toplamak çıkmaza gireceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mermi atmak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde mermi tutmak saygınlığını yitireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinden mermi almak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, birikmiş parasının olacağına işaret eder.

Kahve falında silah ve mermi görmek güzellik ve hayır geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işarettir.

Kahve falında boş mermi görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, maddi kayıpların olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir