AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahtan mermi çıkarmak

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulur.

Kahve falında mermi ve silah görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet eder.

Kahve falında mermili silah görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, maddi anlamda rahatlamaya delalettir.

Kahve falında silah ve mermi görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla mermi atmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işarettir.

Kahve falında silah mermisi görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silaha mermi koymak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında silah mermi görmek kazançlı bir döneme girileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir