AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşa koşmak

Kahve falında dolmuşa koşmak

Kahve falında dolmuşa koşmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, moralinin yerine geleceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Kahve falında dolmuşa koşmak gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Kahve falında dolmuşa koşmak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmuş binmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşu kaçırmak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı dolmuş görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmuşta gitmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşla gezmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında kendini dolmuşta görmek daha güzelleşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir