AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuş binmek

Kahve falında dolmuş binmek

Kahve falında dolmuş binmek şifa edineceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayatınızın neşe dolacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolmuş binmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz kişiye dönüşme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, şansın kaçacağına alamet eder.

Kahve falında dolmuş binmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek elindekini de bitireceğine, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında dolmuş yapan arabaya binmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir