AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı dolmuş görmek

Kahve falında sarı dolmuş görmek

Kahve falında sarı dolmuş görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında sarı dolmuş gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan birşeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Kahve falında sarı dolmuş görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşa görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolmuşla yokuş çıkmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalettir.

Kahve falında dolmuşa binmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi dolmuş görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, azap çektiğine işarettir.

Kahve falında dolmuşa koşmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir