AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşla gezmek

Kahve falında dolmuşla gezmek

Kahve falında dolmuşla gezmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, sorunların aşılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret eder.

Kahve falında dolmuşla gezmek gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında dolmuşla gezmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolmuşa binmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında kendini dolmuşta görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuştan düşmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binip inmek strese gireceğine, gergin olacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına işarettir.

Kahve falında dolmuşa para vermek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine yorulur.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir