AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşu kaçırmak

Kahve falında dolmuşu kaçırmak

Kahve falında dolmuşu kaçırmak hastalığını yenmeyi başaracağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, işinin aksayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine inanılır.

Kahve falında dolmuşu kaçırmak gördüyseniz:

  • Angarya sayılabililecek meşguliyetleri hallettikten sonra bazı güzel olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında dolmuş kaçırmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında dolmuşu kaçırmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında dolmuşa koşmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, eğer işsizse iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında dolmuşla seyahat etmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, yanlışlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet eder.

Kahve falında dolmuş şöförü görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına inanılır.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuş sürmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir