AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşta gitmek

Kahve falında dolmuşta gitmek

Kahve falında dolmuşta gitmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, beklediklerini duyacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşta gitmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında dolmuşla gitmek maddi olarak zayıflayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işarettir.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, şöhret ve itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşta gitmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında dolmuşta çanta unutmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında dolmuştan indiğini görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı dolmuş görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlış dolmuşa binmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir