AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak hayatının da düzene gireceğine, ele geçen kazancın artacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşa koşmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dolmuşa görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmuşu kaçırmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında dolmuş kullandığını görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binip inmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binip gitmek âlim kişiler arasına gireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir