Kahve falında kendini dolmuşta görmek

Kahve falında kendini dolmuşta görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini dolmuşta gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz dolmuşa binmek afiyette olacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında dolmuş taksiye binmek hasret giderileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında dolmuşa para vermek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, mallarının eksileceğine delalet eder.

Kahve falında dolmuşa görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmuşu kaçırmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında dolmuşla gitmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında dolmuşla yokuş çıkmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir