AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolmalık kabak görmek

Kahve falında dolmalık kabak görmek

Kahve falında dolmalık kabak görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında dolmalık kabak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda havada uçuşan konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kabak dolma görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dolmalık kabak görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında dolma kabağı görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kabak dolması görmek hayallerine kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tatli kabak görmek daha fazla yakınlaşacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kabak pişirdiğini görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir