AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak dolması görmek

Kahve falında kabak dolması görmek

Kahve falında kabak dolması görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak dolması gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Kahve falında kabak dolma görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine delalet eder.

Kahve falında kabak dolması görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, çok rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dolmalık kabak görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında dolma kabağı görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalettir.

Kahve falında bahçeden kabak toplamak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden bal kabağı almak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak tatlısı yemek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, günah işleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir