AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak pişirdiğini görmek

Kahve falında kabak pişirdiğini görmek

Kahve falında kabak pişirdiğini görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında kabak pişirdiğini gördüyseniz:

  • İhtiyaç olmasa da, süreci hızlandırmak için bir hamle yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kabak pişirmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak tatlısı pişirmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında kabak pişirdiğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kabak yemeği pişirmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kabak ağacı görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ kabak yediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında kocaman kabak görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salatalık kabak görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir