AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hayatın kolaylaşacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak çiçeği dolması gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı, bilişim, spiritüel başlıklar ya da halkla ilişkilerle ilgili işler ön plana çıkabilir.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak dolması görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kabak dolma görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında dolmalık kabak görmek sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hileye, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dolma kabağı görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında kabak çiçeği görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında kızarmış kabak yemek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir