AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatli kabak görmek

Kahve falında tatli kabak görmek

Kahve falında tatli kabak görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatli kabak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.İkili ilişkilerin üzerinizde önemli bir etkisi var.

Kahve falında tatli kabak görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şarabın tadına bakmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balın tadına bakmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına işarettir.

Kahve falında rakının tadına bakmak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında içki tadı almak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında ölüye tatli vermek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan tadı almak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine inanılır.

Kahve falında içkinin tadına bakmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kara kara düşünür olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir