AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma kabağı görmek

Kahve falında dolma kabağı görmek

Kahve falında dolma kabağı görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolma kabağı gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Kahve falında kabak dolması görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dolma kabağı görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak dolma görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret eder.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında dolmalık kabak görmek sahip olduklarının eksileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalettir.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek sevdiğini söyleyeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak kesmek ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine yorulur.

Kahve falında kabak almak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir