AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş kabak görmek

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, anne baba duası alacağına, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş kabak gördüyseniz:

  • Kendinize özel bir alanınızın kalmadığını, özgür hareket edebilme özelliğinizi kaybetmeye başladığınızı veya bireysel ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalettir.

Kahve falında elbise kurutmak kazancının da artacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş siyah üzüm görmek kimse ile tartışmayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutma makinesi görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında halı kurutmak arabalara ve topraklara sahip olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş ekmek görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş balık görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir