AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak dolma görmek

Kahve falında kabak dolma görmek

Kahve falında kabak dolma görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, başarıların çoğalacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kabak dolma gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirmeye zorlayan gelişmeler var, alternatifleri dikkate almalısınız.

Kahve falında dolmalık kabak görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolma kabağı görmek sermayesinin boşa gideceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında kabak dolma görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabak dolması görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, makamının sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilimlenmiş kabak görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, elinin darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine işaret eder.

Kahve falında kızarmış kabak görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kişinin geri planda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir