AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolgun dudak görmek

Kahve falında dolgun dudak görmek

Kahve falında dolgun dudak görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına alamet eder.

Kahve falında dolgun dudak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında gelişsin, o zaman daha rahat ilerleme sağladığınızı görebilirsiniz.

Kahve falında dolgun dudak görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolgunun düştüğünü görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında dişindeki dolgunun düştüğünü görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işarettir.

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında dudaklarına ruj görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağına iğne batırmak ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek kendisini işine vereceğine, para sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir