AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolgunun düştüğünü görmek

Kahve falında dolgunun düştüğünü görmek

Kahve falında dolgunun düştüğünü görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, elinin de bolluk göreceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dolgunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Kahve falında dolgunun düştüğünü görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine inanılır.

Kahve falında dişindeki dolgunun düştüğünü görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, rızkın çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında dolgun dudak görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ekmeğinin verimli olacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaktan yüzük düşürmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet etmektedir.

Kahve falında düşermiş gibi olmak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yere ekmek düşürmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin yüksekten düştüğünü görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşerken görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir