AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarına ruj görmek

Kahve falında dudaklarına ruj görmek

Kahve falında dudaklarına ruj görmek maddi zararını karşılayacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında dudaklarına ruj gördüyseniz:

  • Başkalarını ikna etmeniz veya onay almanız gereken bir kişi varsa cesur davranmanız gerekebilir.

Kahve falında rujlu dudak görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek patron koltuğunda oturacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağında ruj görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında dudağına ruj sürmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulur.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, duygularının ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağa ruj sürmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir