AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişindeki dolgunun düştüğünü görmek

Kahve falında dişindeki dolgunun düştüğünü görmek

Kahve falında dişindeki dolgunun düştüğünü görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, iyi bir patron olacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında dişindeki dolgunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Kahve falında dişindeki dolgunun düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dolgunun düştüğünü görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına inanılır.

Kahve falında dolgun dudak görmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında kök dişinin düştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dişin düşmesini görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine işarettir.

Kahve falında üst dişinin düştüğünü görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işaret etmektedir.

Kahve falında azı dişin düştüğünü görmek ayağının tökezlemeyeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takma dişini düşürmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir