AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağına iğne batırmak

Kahve falında dudağına iğne batırmak

Kahve falında dudağına iğne batırmak işlerin devam edeceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağına iğne batırmak gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında dudağına iğne batırmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına delalettir.

Kahve falında birine iğne batırmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yurtdışına gidileceğine delalettir.

Kahve falında eline iğne batırmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırta iğne batırmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında toplu iğne batırmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dile iğne batırmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kulağa iğne batırmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına iğne batırmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir