AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, eğer işsizse iş bulacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • İşleri lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek kurulu düzenin bozulacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızın dudağından öpmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir