AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolandırıcılık görmek

Kahve falında dolandırıcılık görmek

Kahve falında dolandırıcılık görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında dolandırıcılık gördüyseniz:

  • Başkalarını takip etmek yerine kendi yolunuzu kendiniz çizin.

Kahve falında dolandırıldığını görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dolandırıldığını görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe dolandığını görmek kişinin yaşamının değişeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, epey bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında yılan dolandığını görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak kırgınlıkların geçeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir