AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolandırıldığını görmek

Kahve falında dolandırıldığını görmek

Kahve falında dolandırıldığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolandırıldığını gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Kahve falında dolandırıcılık görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işaret eder.

Kahve falında ipe dolanmak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek geçim derdi yaşamayacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iplere dolanmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna ip dolanmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağa dolanmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir