AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dolandığını görmek

Kahve falında yılan dolandığını görmek

Kahve falında yılan dolandığını görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan dolandığını gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalettir.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında yılanın dolandığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir