AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ağına dolanmak

Kahve falında örümcek ağına dolanmak

Kahve falında örümcek ağına dolanmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, çok yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Kahve falında örümcek ağına dolanmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın dolandığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, aile bireyleri ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında yılan dolanmak sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına yorulur.

Kahve falında dolandırıcılık görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir