AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yılanın beline dolandığını gördüyseniz:

  • Bir davete katılabilirsiniz.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında yılan dolanmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, evleneceğinize delalet eder.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın dolandığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan dolandığını görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir