AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dolandırıldığını görmek

Kahve falında birinin dolandırıldığını görmek

Kahve falında birinin dolandırıldığını görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dolandırıldığını gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek dedikodu edeceğine, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolandırıldığını görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında dolandırıcılık yapmak akıllı adımlar atacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, önemli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolandırılmak kandırılmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan dolandığını görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir