AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek sorunların ortadan kalkacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında boynuna ip dolanmak her zaman haklının yanında olacağına, her zaman sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına inanılır.

Kahve falında yılan dolanmak maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek insanları hak yoluna çağıracağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kazancının çok düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan dolandığını görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işte de mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir