AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe dolandığını görmek

Kahve falında ipe dolandığını görmek

Kahve falında ipe dolandığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ipe dolandığını gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında boynuna ip dolanmak geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe dolandığını görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, günah işlemeyi terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında iplere dolanmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipe dolanmak yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında yılan dolandığını görmek kısmetinin de açılacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dolandırılmak kandırılmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir