AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, güzellik ve hayır geleceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok kolay bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını gördüyseniz:

  • Bazı olayların geçerli veya anlaşılabilir nedenleri olabileceğini unutmamalı, sabırlı olmalısınız.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında yılanın dolandığını görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yılanın bacağına dolandığını görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yılan dolandığını görmek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, fakirliğinin biteceğine inanılır.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan dolanmak dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir