AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Kahve falında dokunmatik cep telefonu gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında dokunmatik telefon görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında dokunmatik telefon almak hastalıklarını yeneceğine, hayırlı kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu almak güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonla konuşmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir