AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonla konuşmak

Kahve falında cep telefonla konuşmak

Kahve falında cep telefonla konuşmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonla konuşmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu konuşmak iş değişikliğine gidileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuşmak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunda konuşmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek kötü yönde hareket edeceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden cep telefonu almak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, saygınlığa delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu vermek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu mesajı görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bol dua edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir