AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu almak

Kahve falında cep telefonu almak

Kahve falında cep telefonu almak işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu almak gördüyseniz:

  • Beraberinizdeki kişilerle birlikte aynı şeylere ilgi gösteriyorsunuz, bağlantılarınızda bir hayli hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında cep telefonla konuşmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonuna mesaj geldiğini görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonundan aranmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, geleceğe dair planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu kullanmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu satmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu satın almak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir