AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni bir cep telefonu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ön plana çıkarıp, bambaşka bir şekle dönüştürmeniz, fikirlerinizden faydalanabilecek kişileri çok etkileyebilir.

Kahve falında yeni cep telefonu almak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, üzgün olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni cep telefon almak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek mahsullerin fazlalaşacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk cep telefonu görmek sıkıntılarını aşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir