AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunmatik telefon almak

Kahve falında dokunmatik telefon almak

Kahve falında dokunmatik telefon almak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yeni kapılar açılacağına, yatırımların heba olacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dokunmatik telefon almak gördüyseniz:

  • Tavsiyeler aklınıza yatarsa, sizin için olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dokunmatik telefon görmek adını aklamayı başaracağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında dokunmatik telefon almak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya yorulur.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek güzel bir hayata sahip olunacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle telefonda kavga etmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında telefonu olduğunu görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, iyi günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefon aldığını görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet eder.

Kahve falında polisi telefonla aramak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir