AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, onlara sanat öğreteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonunun yandığını gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonun yandığını görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonun düştüğünü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu satmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu kurcalamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, elini haramdan uzak tutacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah cep telefonu görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu çaldırmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir