AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunmatik telefon görmek

Kahve falında dokunmatik telefon görmek

Kahve falında dokunmatik telefon görmek çok günah işleyeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dokunmatik telefon gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında dokunmatik cep telefonu görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, ticaretin açılacağına inanılır.

Kahve falında dokunmatik telefon görmek ileride saygın bir kimse olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine yorulur.

Kahve falında dokunmatik telefon almak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil telefon görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonu yakmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında telefona ulaşamamak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işarettir.

Kahve falında telefonu suya düşürmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda telefonla konuşmak heveslerinin biteceğine, başarılarının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir