AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni cep telefonu görmek

Kahve falında yeni cep telefonu görmek

Kahve falında yeni cep telefonu görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında yeni cep telefon almak üzüleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yeni cep telefonu almak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden cep telefonu hediye almak hanesindeki rızkın da artacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir