AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunan halı görmek

Kahve falında dokunan halı görmek

Kahve falında dokunan halı görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dokunan halı gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Kahve falında dokunmuş halı görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dokunan halı görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dokunmayı hissetmek kızına daima sahip çıkacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dokuz doğurmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işarettir.

Kahve falında birine dokunamamak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saatin dokuz olduğunu görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir