AnaSayfa / Genel / Kahve falında dokunmayı hissetmek

Kahve falında dokunmayı hissetmek

Kahve falında dokunmayı hissetmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, fırsatların elden kaçacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dokunmayı hissetmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında dokunmayı hissetmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dokunamamak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine dokunamamak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dokuz rakamı görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında dokuz sayısını görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir