AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dokunamamak

Kahve falında birine dokunamamak

Kahve falında birine dokunamamak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine dokunamamak gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Kahve falında sevdiğine dokunamamak maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, aldığı borçların katbekat artacağına yorulur.

Kahve falında dokuz rakamı görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dokuz aylık hamile olduğunu görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dokuz sayısı görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dokunmayı hissetmek işlerinin çok açılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşyaları dokunmadan hareket ettirmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, bazı konularda önayak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye dokunamamak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında birine dokunamamak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir