AnaSayfa / Genel / Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek

Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek

Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, inancından ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dökülmüş yaprakları süpürmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yaprak süpürmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaprakları süpürmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir