AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında kurumuş yaprak süpürmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş yaprakları süpürmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, geçimin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında kurumuş yaprak görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurumuş gül yaprakları görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına alamet eder.

Kahve falında dökülen yaprakları süpürmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir